foreo.pl Załóż darmowe forum

Rekrutacja

Rekrutacja

Postprzez miquinei Czw Lut 19, 2009 2:36 am

Witam! W tym temacie można pisać podanie o przyjęcie w nasze szeregi!

Po rozpatrzeniu podania na samym dole postu pojawi się informacja czy zostało ono zaakceptowane czy też odrzucone.

Kopjujemy poniższy "formularz" i wypełniamy.

Nick w grze>
Wiek>
Klasa>
Profesje>
Aktualny lvl>
Talenty>
Poprzednie gildie>
*Powód dla którego chcesz zmienić gildie>
Doświadczenie z grą>
Ile poświęcasz czasu na gre>

Czym dla Ciebie jest gildia?>
Twoje zainteresowania>
Czym siÄ™ zajmujesz?>
Co ciÄ™ wkurza u innych?>
Czemu to właśnie Ciebie powinniśmy przyjąć?>

Uwaga!
- O akcpetacji podania czy też nie, głownie decyduje druga część formularza. Zalecam aby był bogaty w informacje które pozwolą nam zadecydować czy masz wystarczająco "tego czegoś" aby do nas dołączyć. Podania napisane "na szybkiego" oraz na odwal się będą ignorowane.

- Po złożeniu podania możesz zarejestrować się na forum, jednakże konto zostanie aktywowane z chwilą przyjęcia podania. Konto także musi być takie samo jak nick gracza w grze.
Awatar użytkownika
miquinei
Administrator

Dołączenie: Wto Lut 17, 2009 2:11 am

Re: Rekrutacja

Postprzez Doxon Czw Mar 05, 2009 10:59 am

Nick w grze> Doxon
Wiek> 21
Klasa> Warrior
Profesje> Mining/ bs
Aktualny lvl> 70
Talenty> Jak kazecie tak sie przelosuje :D (tank)
Poprzednie gildie> Shadow and Dust
*Powód dla którego chcesz zmienić gildie> Powiedzmy ze ludzie tam "srali wyzej niz dupe mieli"
Doświadczenie z grą> Gram w wowa od 2,5 roku, z czego 1 rok na globie :) bardzo dobrze znam insty 70 i raidy od kara po zul aman
Ile poświęcasz czasu na gre> gram dosc czesto, staram sie byc codziennie chociaz na te 1-2 godz :)

Czym dla Ciebie jest gildia?> Gildia to przedewszystkim, zrzeszenie ludzi ktorzy sa za soba i beda sie "wspierac" j(est to slowo nie jest za powazne na gre ;) Nie zignoruja cie na /g i zawsze rwa sie do pomocy tudziez walki :D
Twoje zainteresowania> Przedewszystkim gry MMO RPG jak wow czy war :D Uwielbiam malowac figurki i rysowac :) zajmuje sie takze grafika komputerowa :)
Czym siÄ™ zajmujesz?> Pracuje w barze i studjuje :D
Co ciÄ™ wkurza u innych?> Osoby ktore mysla ze sa fajne, a nie sa.. -.-
Jak oceniasz Twój charakter? (łagodny, wybuchowy, neutralny itp)> Jestem bardzo przyjazna osoba :D Zawsze pomagam i jestem przyjacielsko nastawiony do kazdego :D
Czemu to właśnie Ciebie powinniśmy przyjąć?> Mysle ze przydalbym sie waszej kompanii ^^. Mam duzo doswiadczenia za pasem i nie narzekali na mnie w poprzedniej gildii ^^. Pomagam niaba i jestem "zdyscyplinowany" :D
Co myślisz o eventach?> Swietna sprawa!:D jak organizujecie, to juz sie zakochalem <3 :D

/edit
Podanie rozpatrzone pozytywnie :) Zglos sie do Deatth'a, Mufleicsh'a
Doxon

Postprzez Kogut Sob Mar 07, 2009 10:20 am

Witam ;-)

Nick w grze> Kogut
Wiek> 17 lat
Klasa> Warlock
Profesje> mining /jewelcrafting
Aktualny lvl> 63
Talenty> Demonology ze względu na łatwiejsze levelowanie ;-)
Poprzednie gildie> Brak
*Powód dla którego chcesz zmienić gildie>
Doświadczenie z grą> Przygodę z WoWem rozpocząłem 2 lata temu, jako młody niecierpliwy ale bardzo zapalony gracz. Z początku interesowały mnie serwery Hight Rate, gdyż wtedy na nich czułem sie mocny! W końcu mogłem sobie kupić tiera u vendora i być naprawę silny!!! Mhmm... czasy się troszkę bardzo pozmieniały przestały mnie interesować beznadziejne servery i od przeszło roku zaczołem bawić się na serwerach blizzlike bądź też jak tu 2x. Miałem również swój krótki epidot na Chromaggusie (global jak by ktoś nie wiedział >.>). Poprzez cały proces mojej gry, miałem przyjemność odwiedzić większość instancji które są dostępne w grze. Są już klasy które zostały prze zemnie opanowane niemal że do perfekcji. Resztę dowiecie się w "praniu" jeżeli dacie mi szansę ;p
Ile poświęcasz czasu na gre> Mhm poczekajcie, niech pomyśle wstaje rano o 7.... lece do szkoły jak wracam, spoglądam na zegarek i moim oczą ukazuje się zazwyczaj godzina 17 ;o Myślę że jak powiem 3 godzinki pod wieczór w tygodniu to będzie prawda, w weekendy mogę sobie pozwolić na dłuższy relax w grze (no chyba ze impressska się szykuje, wtedy nie ma zmiłuj!!!)

Więc teraz te ważniejsze rzeczy tak?XD k

Czym dla Ciebie jest gildia?>
Gildia dla mnie jest to grupa osob które dążą do tego by być super pro elo...
Teraz napiszę czym dla mnie jest dobra gildia, oczekuję że dobrze iż na was trafiłem ^^
Więc do rzeczy, dobrą gildia nazywamy grupę ludzi którzy mają swojego przywódce i z góry narzucone zasady których członkowie przestrzegają. Gildie tworzą dobrzy znajomi którzy są z sobą zżyci, osoby które sprawiają ze ta gra staje sie ciekawa, nie jest nudna itp... Dobra gildia to również doby podział ludzi ze względu na ich umiejętności, osoby odpowiedzialne za utrzymywanie porządku czy też za organizację i prowadzenie raidów. Nie może zabraknąć osoby która nie pozwoli się nudzić na guild chacie ;D. Krótko mowiąc dobra gildia jest jak sekta, w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Po wstąpieniu sam nie chcesz jej opuścić. Dobra gildia to również dyscyplina, jeżeli ktoś jest za slaby bądź nie spełnia oczekiwań zespołu powinien odejść. Lecz również dobra gildia to rodzina, ludzie ze sobą zżyci dobra ale się rozpisałem... ; d przejdę do następnego pytania
Twoje zainteresowania>
Boże i znowu mam się rozpisywać?XD
Zaczynimy od tego że interesuję się muzyka, jestem muzykiem gram na gitarce ; d Lubie dobre filmy i mecze w pubie z kumplami.
Interesuję się również pewnymi osobnikami płci i przeciwnej ale mam nadzieje ze za to nikt z was mnie na stosie nie spali ;p
Uprawiam AirSoft i to jest takie moje główne zainteresowanie, adrenalina połączona z wysiłkiem fizycznym i świetną zabawą... to jest to.
Czym siÄ™ zajmujesz?>
Rzekł bym że się uczę, ale chyba mi to nie wychodzi najlepiej... pisanie piosenek i stron internetowych (zajebiste połaczenie!; d) drobne programowanie... :)
Co ciÄ™ wkurza u innych?>
Dwulicowość, zakłamanie i kozactwo ;<
Jak oceniasz Twój charakter? (łagodny, wybuchowy, neutralny itp)>
Nie mnie oceniać samego siebie, dajcie mi szansę a sami zobaczycie jaki ze mnie kawał gbura xD Jestem wybuchowy zgadza się, ale potrafię zachować się stosownie do danej chwili. Jestem dobrze wychowany (jak twierdzi sąsiadka piętro niżej której niejednokrotnie sen przerwała całonocna impreza u mnie w domu ;o ) No ale skoro ona tak twierdzi to coś w tym jest ^_^
Czemu to właśnie Ciebie powinniśmy przyjąć?>
Jestem osobą komunikatywną, dojrzałą, i tak jak mówi mamusia inteligentną... Ah zapomniałem dodać ze bardzo skromną x]
We wszystkim co robię muszę się rozwijać... A wydaje mi się że ta gildia jest jedną z nielicznych gildii która da mi możliwość rozwoju, swoją osobą mogę wam wiele zaoferować zarówno sobę do raidów jak i dobrego kolegę który jest w stanie pomóc. Dajcie mi szansę i sami się przekonacie
Co myślisz o eventach?>
Co tu gadać każdy event który jest dobrze prowadzony to świetna zabawa ;-)

Btw mam nadzieje że używanie komunikatorów głosowych pokroju ventirlo? :D

/edit

Panie! przyjętyś Pan! xD Podanie troche sfatygowane ale wina z naszej strony xp trzeba troche poedytować te pytania, bo w teksćie mozna było wyczuć Twoje zniecierpliwienie ^^. Ale bardzo ładnie!
Witaj w naszym klanie! <3 Zgłoś się do
Miu / Deatth / Mufleisch / Golczas o przyjecie :) Pozdro ^^.
Kogut

Postprzez Ulvgaar Wto Mar 17, 2009 2:30 pm

Nick w grze> Ulvgaar
Wiek>20
Klasa>Shaman
Profesje>Alchemy/herbalism
Aktualny lvl>70
Talenty>Resto
Poprzednie gildie>Non omnis Moriar, Warsong Clan
*Powód dla którego chcesz zmienić gildie>W pierwszej nie można było liczyć na jakąkolwiek pomoc, w drugiej byli ludzie, z którymi nie mogłem wytrzymać (oprócz naszego GM - złoty człowiek).
Doświadczenie z grą> Będzie już rok jak gram w WoWa, ale bez specjalnych osiągnięć - nie zrobiłem nigdy żadnego rajdu. Global (Grim Batol), WoWscpae, Avalon - zawsze szamanem albo druidem.
Ile poświęcasz czasu na gre> Za dużo :) W tygodniu ok 4h dziennie, w weekend odpowiednio więcej...

Czym dla Ciebie jest gildia?> Na pewno nie jest bandą dzieci, którzy chcą tylko jak najszybciej ubić magdę i chwalić się tym na forum. Gildia powinna być grupa przyjaciół/kumpli z którymi można pójść na piwo, tyle, że spotykamy się w WoWie. Jest też polem do wymiany opinii, podniesienia umiejętności gry i do ogólnego czerpania radości ;)
Twoje zainteresowania>Gry komputerowe i wszystko co związane z nimi - rynek, programowanie, zabezpieczenia(i ich łamanie)
Czym siÄ™ zajmujesz?>Studiuje dziennie budownictwo
Co cię wkurza u innych?>Kozactwo przede wszystkim (jak ja nienawidzę jak się koleś na gildyjnym chwali, że się kampi na aluchu 5lv niższym...), podlizywanie się
Czemu to właśnie Ciebie powinniśmy przyjąć?>Bo jestem typem, który dobrze rozumie się z ludźmi i jest ugodowy, nie patrze tylko na swój tyłek. No mam nadzieję, że przydam się też jako gracz.

/edit
Ja juz nie gram w wowa :) Jednakowoz jako byly gm z pewnoscia bym zaakceptowal Twoje podnie i kolezanki jak sie domyslam :) Prosze zglos sie do Galore/Mufleisch(on jest czesciej) Powiedz ze zlozyles podanie na niewlasciwym forum (bo zmienili po moim odejsciu niewiadomo po co ;p) www.revived.forumowisko.net
Tak czy owak nie fatyguj sie pisac podania jeszcze raz, poinformuje mojego kolege o was i wmig was doda do gildii :) Gwarantuje ze wam sie spodoba :)
Miquinei
Ulvgaar

Postprzez Sephien Wto Mar 17, 2009 2:41 pm

Nick w grze> Sephien
Wiek> 19
Klasa> Hunter
Profesje>Skinning & Leatherworking
Aktualny lvl> 70
Talenty> Beast mastery / Marksmanship
Poprzednie gildie> Non Omnis Moriar, Warsong Clan
*Powód dla którego chcesz zmienić gildie> W moich poprzednich gildiach panowała bardzo niemiła atmosfera, nikt nawet nie starał się pomóc niskolevelowcom. Ci, którzy już coś osiągnęli, nie interesowali się innymi. Poza tym, ludzie byli niemili, wywyższali się, byli opryskliwi i skłonni do kłótni o byle błachostkę.
Doświadczenie z grą> Gram w WoWa już od roku, zaczęło się od globala, następnie testowałam pare innych prywatnych serwerów. Jednak tu na HG udało mi się osiągnąć najwięcej.
Ile poświęcasz czasu na gre> Zależy od czasu wolnego. W tygodniu średnio 4h dziennie, jednak ta wartość może się wahać :P

Czym dla Ciebie jest gildia?> Grupą znajomych z którymi zawsze można porozmawiać, można na nich polegać, którzy wspierają się nawzajem i dzięki którym nie czujesz się w grze samotnie ;)
Twoje zainteresowania> Rysunek, grafika komputerowa, muzyka, literatura fantasy, gry RPG.
Czym siÄ™ zajmujesz?> Aktualnie studiujÄ™ na EtnologiÄ™ na Uniwersytecie Adama Mickiewicza w Poznaniu
Co cię wkurza u innych?> Wywyższanie się, złośliwość, brak empatii.
Czemu to właśnie Ciebie powinniśmy przyjąć?> Staram się być przydatna i pomocna, jestem miła, bez konfliktowa i przykładam się do tego co robię ;)

/editTo samo co do kolegi Ulvgaar'a :) Witam serdecznie w imieniu Mufleisch'a :)
Miquinei
Sephien

Postprzez Gość Nie Maj 17, 2009 6:32 pm

Nick w grze>Overwhelming
Wiek>17
Klasa>Shaman
Profesje>skinning+lw
Aktualny lvl>60
Talenty>enhancment
Poprzednie gildie>acheron/hellground
*Powód dla którego chcesz zmienić gildie>W Acheronie panowal totalny chaos, ludzie nawzajem sie bluzgali i wyrzucali z gildii.. Natomiast w Hellground nic sie nie dzialo, caly czas cisza na /g , malo ludzi i zadnej pomocy ze strony 'silniejszych' dla 'slabszych'. Szukalem dokladnie czegos innego.
Doświadczenie z grą>W wakacje leci jakos rok, jak pisal ktorys z poprzednikow, takze nie mam zadnych osiagniec w tej grze poza 76lvl\a palada na globie i kilka innych postaci na privatach ;d
Ile poświęcasz czasu na gre>W tygodniu 2/3h bo szkola nie pozwala na wiecej, w weekend ofc 'wiecej' :d

Czym dla Ciebie jest gildia?>Gildia... Gildia to grupa ludzi (przeksztalcajaca sie w internetowa rodzinke) scisle ze soba wspolpracujacych, pomagajacych sobie nawzajem.
Twoje zainteresowania>Niedawno skonczylem (hmm nie wiem czy moge to tak nazwac ;d) kariere w StarCraft BW i w oczekiwaniu na kontynuacje tego RTS'a grywam w wow'a.
Czym siÄ™ zajmujesz?>Aktualnie sie ucze w technikum, w wolnych chwilach sport/imprezy ale to juz rzadziej/wow.
Co ciÄ™ wkurza u innych?>cwaniactwo ;|
Czemu to właśnie Ciebie powinniśmy przyjąć?>Mysle, ze odrazu wpasuje sie w klimat Revired, a najwazniejsza jest komunikacja :P. Oczywiscie bede probowal rozwijac ja w miare swoich mozliwosci ^^;

Miq
No hej :) miło że składasz u nas podanie :) Amm nie jestem już liderem gildii ale jestem przekonany że Murphy cię przyjmie, ja bym przyjął ;)
Forum jest już dawno nie aktywne, zapraszam na http://www.revivedguild.p2a.pl tam teraz jest oficjalne forum :)
Żebyś nie tracił czasu, na pisanie postów itp. Napisz do Siewa, Mufleisch <- leader, w grze to cię dodadzą :) Życze powodzenia i pozdrawiam. Miquinei
Gość

Postprzez Gość Czw Cze 25, 2009 5:17 pm

Witam serdecznie urzytkownikow tego forum i czlonkow klanu :)

Nick w grze> Erst
Wiek> 19 (w grudniu bedzie 20 :) )
Klasa> Hunter
Profesje> mining/jewelcrafting
Aktualny lvl> 70
Talenty> cale drzewko marksmanship + pare talentow beast mastery
Poprzednie gildie> Reign of Chaos , Knight of Yoymax
*Powód dla którego chcesz zmienić gildie> Lider obecniej gildi oglosil ze ma zamiar rozwiazac w najblizszym czasie gildie z powodu zaangazowania sie gildi w raidy itp.
Doświadczenie z grą> Moja pierwsza postac , przez dwa lata obserwowalem uwaznie ta gre (rodzina gra) ,wiec cos wiem o grze :]
Ile poświęcasz czasu na gre> w godzinach pracy (od 13 do 21)

Czym dla Ciebie jest gildia?> Pojecie gildi w moim przekonaniu jest dosc obszerne . Gildia jest zorganizowana i zintegrowana grupa , ktora potrafi sie z soba zgrac . Gildia stanowi cos na wzor rodziny , by gildia istniala i funkcjonowala prawidlowo kazdy element gildi musi sie uzupelniac . Gildia jak rodzina jest stworzona by pomagac innym czlonkom owej "rodziny" . W gildi nie powinno zabraknac akceptacji i zabawy - ciagle raidowanie staje sie nudne , a przeciez nie tylko o gre chodzi . Na ten moment , uwazam ze dosc obszernie odpowiedzialem na pytanie "czym dla mnie jest gildia"
Twoje zainteresowania>

Czym siÄ™ zajmujesz?> Obecnie skonczylem szkole , rozmyslam na podjeciu studiow zaocznych i znalezieniu pracy . Obecnie takze pracuje , ale nie jest to praca o ktorej marze , zbyt czasochlonna , a zaplata za moja prace jest zbyt niska i nieodpowiednia do godzin , ktore musze spedzac w pracy .

Co ciÄ™ wkurza u innych?> Nietolerancja , brak akceptacji dla tego jakim czlowiek jest :) chamstwo i wulgarne zachowanie niewatpliwie . Warto wspomniec takze o ignorancji ,ktora czlowiek w obecnych czasach przejawia.

Czemu to właśnie Ciebie powinniśmy przyjąć?> Poniewaz potrafie sie integrowac z gildia, chce pomagac innym ,a takze przejawiam objawy kulturalnego zachowania ;] zawsze staram reazizowac swoje cele i isc ciagle w gore w kazdym spoleczenstwie uzyskujac uznanie i szacunek spoleczenstwa xD

Miq

Witam :) ermm, to forum już od dawna nie jest w użytku :) Zapraszam na nowe forum, www.revivedguild.p2a.pl. Jeśli chodzi o rekrutacje, proszę skontaktuj się z Mufleisch'em i powiedz że złożyłeś tutaj podanie :) Powodzenia! :)
Gość

Postprzez Gosc Åšro Lut 17, 2010 3:15 pm

Nick w grze> Vas
Wiek>17
Klasa> Mag
Profesje> jewelcrafting / mining
Aktualny lvl> 70
Talenty>42 w arcane 19 w fire ale mogę zmienić jak coś
Poprzednie gildie>Forgotten crusade
*Powód dla którego chcesz zmienić gildie>z powodu fuzji
Doświadczenie z grą>gram od ponad 2 lat
Ile poświęcasz czasu na grę> w zależności od wolnego czasu

Czym dla Ciebie jest gildia?>Gildia jest dla mnie grupą ludzi którzy współpracują i pomagają sobie.
Twoje zainteresowania> poza wowem interesuje się także książkami o tematyce fantasy
Czym siÄ™ zajmujesz?> jestem uczniem
Co cię wkurza u innych?> kłamstwo przede wszystkim
Czemu to właśnie Ciebie powinniśmy przyjąć?> ponieważ jestem osoba godna zaufania rzadko się spóźniam na omówione spotkania .Nie wywołuje konfliktów .
Gosc

Powróć do Regulamin, rekrutacja, o nas

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości