Witam

Nick w grze> Kogut
Wiek> 17 lat
Klasa> Warlock
Profesje> mining /jewelcrafting
Aktualny lvl> 63
Talenty> Demonology ze względu na łatwiejsze levelowanie

Poprzednie gildie> Brak
*Powód dla którego chcesz zmienić gildie>
Doświadczenie z grą> Przygodę z WoWem rozpocząłem 2 lata temu, jako młody niecierpliwy ale bardzo zapalony gracz. Z początku interesowały mnie serwery Hight Rate, gdyż wtedy na nich czułem sie mocny! W końcu mogłem sobie kupić tiera u vendora i być naprawę silny!!! Mhmm... czasy się troszkę bardzo pozmieniały przestały mnie interesować beznadziejne servery i od przeszło roku zaczołem bawić się na serwerach blizzlike bądź też jak tu 2x. Miałem również swój krótki epidot na Chromaggusie (global jak by ktoś nie wiedział >.>). Poprzez cały proces mojej gry, miałem przyjemność odwiedzić większość instancji które są dostępne w grze. Są już klasy które zostały prze zemnie opanowane niemal że do perfekcji. Resztę dowiecie się w "praniu" jeżeli dacie mi szansę ;p
Ile poświęcasz czasu na gre> Mhm poczekajcie, niech pomyśle wstaje rano o 7.... lece do szkoły jak wracam, spoglądam na zegarek i moim oczą ukazuje się zazwyczaj godzina 17 ;o Myślę że jak powiem 3 godzinki pod wieczór w tygodniu to będzie prawda, w weekendy mogę sobie pozwolić na dłuższy relax w grze (no chyba ze impressska się szykuje, wtedy nie ma zmiłuj!!!)
Więc teraz te ważniejsze rzeczy tak?XD k
Czym dla Ciebie jest gildia?>
Gildia dla mnie jest to grupa osob które dążą do tego by być super pro elo...
Teraz napiszę czym dla mnie jest dobra gildia, oczekuję że dobrze iż na was trafiłem ^^
Więc do rzeczy, dobrą gildia nazywamy grupę ludzi którzy mają swojego przywódce i z góry narzucone zasady których członkowie przestrzegają. Gildie tworzą dobrzy znajomi którzy są z sobą zżyci, osoby które sprawiają ze ta gra staje sie ciekawa, nie jest nudna itp... Dobra gildia to również doby podział ludzi ze względu na ich umiejętności, osoby odpowiedzialne za utrzymywanie porządku czy też za organizację i prowadzenie raidów. Nie może zabraknąć osoby która nie pozwoli się nudzić na guild chacie ;D. Krótko mowiąc dobra gildia jest jak sekta, w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Po wstąpieniu sam nie chcesz jej opuścić. Dobra gildia to również dyscyplina, jeżeli ktoś jest za slaby bądź nie spełnia oczekiwań zespołu powinien odejść. Lecz również dobra gildia to rodzina, ludzie ze sobą zżyci dobra ale się rozpisałem... ; d przejdę do następnego pytania
Twoje zainteresowania>
Boże i znowu mam się rozpisywać?XD
Zaczynimy od tego że interesuję się muzyka, jestem muzykiem gram na gitarce ; d Lubie dobre filmy i mecze w pubie z kumplami.
Interesuję się również pewnymi osobnikami płci i przeciwnej ale mam nadzieje ze za to nikt z was mnie na stosie nie spali ;p
Uprawiam AirSoft i to jest takie moje główne zainteresowanie, adrenalina połączona z wysiłkiem fizycznym i świetną zabawą... to jest to.
Czym siÄ™ zajmujesz?>
Rzekł bym że się uczę, ale chyba mi to nie wychodzi najlepiej... pisanie piosenek i stron internetowych (zajebiste połaczenie!; d) drobne programowanie...

Co ciÄ™ wkurza u innych?>
Dwulicowość, zakłamanie i kozactwo ;<
Jak oceniasz Twój charakter? (łagodny, wybuchowy, neutralny itp)>
Nie mnie oceniać samego siebie, dajcie mi szansę a sami zobaczycie jaki ze mnie kawał gbura xD Jestem wybuchowy zgadza się, ale potrafię zachować się stosownie do danej chwili. Jestem dobrze wychowany (jak twierdzi sąsiadka piętro niżej której niejednokrotnie sen przerwała całonocna impreza u mnie w domu ;o ) No ale skoro ona tak twierdzi to coś w tym jest ^_^
Czemu to właśnie Ciebie powinniśmy przyjąć?>
Jestem osobą komunikatywną, dojrzałą, i tak jak mówi mamusia inteligentną... Ah zapomniałem dodać ze bardzo skromną x]
We wszystkim co robię muszę się rozwijać... A wydaje mi się że ta gildia jest jedną z nielicznych gildii która da mi możliwość rozwoju, swoją osobą mogę wam wiele zaoferować zarówno sobę do raidów jak i dobrego kolegę który jest w stanie pomóc. Dajcie mi szansę i sami się przekonacie
Co myślisz o eventach?>
Co tu gadać każdy event który jest dobrze prowadzony to świetna zabawa

Btw mam nadzieje że używanie komunikatorów głosowych pokroju ventirlo?

/editPanie! przyjętyś Pan! xD Podanie troche sfatygowane ale wina z naszej strony xp trzeba troche poedytować te pytania, bo w teksćie mozna było wyczuć Twoje zniecierpliwienie ^^. Ale bardzo ładnie!
Witaj w naszym klanie! <3 Zgłoś się do Miu / Deatth / Mufleisch / Golczas o przyjecie
Pozdro ^^.